Schoolreisjes in Zeeland


Een leerzame dag vol speelplezier!

Het leukste schoolreisje om het schooljaar mee te starten of te eindigen vind u bij ons! In de binnen en buiten speeltuin zijn de kids de hele dag zoet.

Binnen slingeren ze over de kabbelbaan en kijken ze wie het snelste van de glijbaan is! Kunnen ze hun fantasie helemaal kwijt met het bouwen van de grote dublo blokken.

Buiten komen ze doormiddel van de fotospeurtocht overal terecht. Kunnen ze bij de dieren kijken, in de zandbak spelen, racen ze over de skelterbaan en nemen jullie een kijkje in het natuurinformatie centrum!

Kortom, alles voor een onvergetelijke maar ook leerzame reisje!

Wilt u met het kinderdagverblijf, peuterschool of gezellig met groep 1, groep 2 of zelfs 3 komen neem dan gauw een kijkje naar de arrangementen van ons.

Het Kuiken reisje  9,50 per kind

Het kleinste reisje wat we hebben. Lekker veel binnen en buiten spelen samen met al je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes. Gezellig samen over het erf heen speuren naar al de verstopte letters! Dat betekent een prachtig reisje met:

 • Onbeperkt binnen en buiten spelen
 • Ontvangst met ontbijtkoek
 • Onbeperkt ranja (2 smaken) en een kan water
 • Zelf eten mee.
 • Een ijsje net voor vertrek 

Het Kippen reisje  11,50 per kind

Lekker veel binnen en buiten spelen samen met al je vriendjes, vriendinnetjes of je klasgenootjes. Samen over het erf heen speuren naar al de verstopte letters! Je hierna helemaal laten verrassen met het eten! Dat betekent een prachtig reisje met:

 • Onbeperkt binnen en buiten spelen
 • Ontvangst met ontbijtkoek
 • Onbeperkt ranja (2 smaken) en een kan water
 • Verrassingseten (friet met 3 sausjes, per kind stukje frikandel, 2 kipvingers en 1 bitterbal.)
 • Een ijsje net voor vertrek

Het Hanen school 13,50 per kind

Lekker veel binnen en buiten spelen samen met al je vriendjes, vriendinnetjes of je klasgenootjes. Samen over het erf heen speuren naar al de verstopte letters! Hierna de aller lekkerste pannenkoeken nog lekkerder versieren met zijn alle! Dat betekent een prachtig reisje met:

 • Onbeperkt binnen en buiten spelen
 • Ontvangst met ontbijtkoek
 • Onbeperkt ranja (2 smaken) en een kan water
 • Onbeperkt pannenkoeken eten die je zelf mag versieren
 • Een ijsje net voor vertrek

Wilt u zo’n prachtig reisje reserveren? Buiten de reguliere openingstijden om heeft u vanaf de 50 kinderen het alleenrecht van spelen hier…….

Nu hebben we alles voor de ‘kleine’ mensen gehad maar er gaan natuurlijk ook ‘grote’ mensen mee als begeleiding. Hier hebben we andere tarieven en arrangementen voor. Vraag hier vooral even naar als u uw reservering maakt.

Speciale diëten of allergiën?

Heeft een van de kinderen of volwassen een speciaal diëet of allergie dan zouden we dit graag vooraf weten. Wij proberen hier dan zo veel mogelijk rekening mee te houden zodat ook die kinderen "normaal" mee kunnen doen met de rest.

Reisje reserveren

Wilt u een onvergetelijk reisje reserveren? Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier of door contact met ons op te nemen:

*** OPGELET ***

Wij hebben wat problemen met de mail! Als u ons een e-mail heeft gestuurd met een Gmail adres kunnen wij die helaas op dit moment niet beantwoorden…. Wij krijgen ons antwoord namelijk terug!

Bent u iemand die ons heeft gemaild en nog niets hebt gehoord. Neem dan even telefonisch contact op of stuur ons een mail via een ander adres!

Er word hard aan gewerkt op het moment!

Sorry voor het ongemak!

Groepen

Voer a.u.b. een geldige voornaam in.
Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige achternaam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input
Voer a.u.b. een geldige datum in.
Voer a.u.b. een geldige tijd in.
Voer a.u.b. een geldige tijd in.
Voer a.u.b. een geldige aantal in.
Invalid Input
Vink a.u.b. de captcha aan.