Speelboerderij Five Star Farm

De leukste plek voor je kinderen waar ze zich heerlijk uit kunnen leven is bij ons op de speelboerderij in Kamperland. Als u komt spelen bij ons in de speeltuin, krijgt u altijd een tafeltje. Zijn alle tafeltjes bezet, dan is de speeltuin vol. Als u vooraf uw tafel online reserveert bent u gegarandeerd van een speelplekje! Dit kun je gemakkelijk doen via de blauwe reserveerknop op de homepage.

De leukste binnenspeeltuin in Kamperland

De binnenspeeltuin bevindt zich in de grote schuur. Hier kunnen ze lekker klimmen en klauteren in het speeltoestel. Dit is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. Ga jij voor de dubbele gele glijbaan of vlieg je liever heen en weer op de kabelbaan?

Aan de allerkleinsten is natuurlijk ook gedacht en hebben wij een aparte hoek waar ze lekker rustig kunnen spelen.

Door de open structuur die het speeltoestel heeft kunt u als (groot) ouder op uw gemakje aan tafel genieten van een kopje koffie.

Zijn de kinderen nou even toe aan een rustig speelmoment? Er liggen altijd boerderij-kleurplaten klaar op de tekentafel in ‘t Achterste Deel.

Lekker buitenspelen

Maak jij buiten in de zandbak de lekkerste zandtaartjes of glij jij van de glijbaan met je billen in het zand? Verder kun je je lekker uitleven op de skelterbaan of ren jij zomaar over het water heen op ons tuinwaterbed!

Ben je nou een echte natuur liefhebber, kijk dan eens bij de natuurmuur. Hier hangen allemaal vogelhuisjes, insectenkastjes, vleermuizenhuizen en zelfs bijenhuisje. Je kunt  ook nog een kijkje nemen in het natuurinformatie centrum in het oude varkenskot.

Zelf kunt u lekker vanaf de zijlijn genieten van het uitzicht van de spelende kinderen onder het genot van een kopje koffie of één van onze lekkere biertje’s!

Buiten bij ons speel je niet alleen want je kunt zomaar de rond scharrelden kippen en poezen tegen komen of springt er ineens een konijn voorbij! Je kunt van dichtbij in de openfront stal de konijnen, cavia’s bekijken. De pony’s spelen overdag ook en lopen lekker buiten in de wei en in de zomer doen de koeien dat ook!

In alle rust genieten van een hapje en een drankje

Wie wilt dat nou niet. Kinderen heerlijk aan het klimmen en klauteren terwijl u rustig kunt bijkletsen of gewoon lekker even relaxen.

Waar gaat u dan voor? Een tafeltje met lekker veel toezicht op de spelende kids, een rustig tafeltje in ’t Achterste Deel of op ons zonnige terras?

Vergeet hier even de tijd onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij of geniet van een lekkere lunch- of dinergerecht. Kun je nou niet wachten bekijk hier alvast onze menukaart.

Reserveren

Als u komt spelen bij ons in de speeltuin, krijgt u altijd een tafeltje. Zijn alle tafeltjes bezet, dan is de speeltuin vol. Als u vooraf uw tafel online reserveert bent u gegarandeerd van een speelplekje! Dit kun je gemakkelijk doen via de blauwe reserveerknop op de homepage. Wij hanteren verschillende tijdsblokken die je kunt reserveren:

- Blok 1: 10:00h - 12:30h
- Blok 2: 12:45h - 15:15h
- Blok 3: 15:30h - 18.00h

De eindtijd is leidend. Zou u langer willen blijven, u kunt gewoon nog een blok bij reserveren. Wilt u met meer als 6 peronen langs komen en geeft het systeem dat niet aan. Zet het totaal aantal personen dan even in de opmerking erbij!

Vaak zijn er op drukke dagen de avond ervoor of ’s ochtends nog tafeltjes vrij. Kijk altijd voor de beschikbaarheid even online in het reserveringssysteem.

De woensdag, donderdag en vrijdag ochtend zijn meestal het rustigst. Dit is natuurlijk ideaal om even met de allerkleinste de komen spelen. In de vakanties en op de zaterdagen is het vaak erg gezellig.

Tarieven van onze speelboerderij

Entree 1 t/m 3 jaar: €4,00
Entree 4 t/m 12 jaar: €7,50

Onbeperkt genieten met een jaarabonnement

Een heel jaar vol speel plezier. Wie wilt dat nou niet! Als u minimaal 5 keer per jaar komt spelen, heeft u hem er al uit. Uw abonnement is geldig tot een jaar na uw afgesloten datum.  

Jaarkaart 1 t/m 3 jaar: €20,00 per kind
Jaarkaart 4 t/m 12 jaar: €40,00 per kind

Het afsluiten van uw abonnement kunt u gemakkelijk tijdens uw bezoek bij de kassa doen. U krijgt dan gelijk de entree van die dag erbij.

* Een abonnement is niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen. Het abonnemnt geeft u geen recht tot ‘altijd plaats’. U kunt namelijk net als alle andere bezoekers niet meer naar binnen als we vol zitten en niet gereserveerd hebt.

  

unnamed.png