Wij zijn weer open!

Wij zijn geopend! Maak je reservering met de blauwe knop hier onder!

Welkom op Five Star Farm

Wij nodigen je van harte uit om bij ons op bezoek te komen

Five Star Farm

Enorm veel speelplezier voor kinderen!

Op onze speelboerderij willen we de bezoekers spelenderwijs alle facetten van het platteland laten ervaren. Onze binnen- en buitenspeeltuin biedt veel speelplezier voor juist de allerkleinste kinderen. Terwijl u als ouder geniet van een hapje en een drankje, heeft u geen omkijken naar uw kind. Ook voor kinderfeestjes en andere groepsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met het 5-Star verrassingsmenu en de pony’s maakt u van al uw feesten een groot succes.

Logeren bij de boer

Wilt u samen met het gezin het ultieme boerenleven ervaren en kamperen bij de boer? Terwijl u geniet van de rustige omgeving kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken met de verschillende leerzame activiteiten die we organiseren. Neem eens een kijkje wat er allemaal te doen is op onze Glamping Boerderij.

 

Actualiteiten


Wij willen u als eerst wijzen op de landelijke adviezen:
- Houd 1.5 meter afstand
- Vermijd drukte
- Was vaak uw handen
- Verkoudheidsklachten? Blijf thuis (of op uw vakantieadres)

U vindt actuele informatie over de Zeeuwse situatie op www.zeelandveilig.nl/coronavirus en op www.vvvzeeland.nl, https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus-informationen-deutsch-english


YES YES YES! Wij gaan weer open en zijn klaar om jullie te ontvangen! Natuurlijk willen wij dat dit veilig gebeurt, zodat de spreiding van het Corona virus wordt voorkomen. Daarnaast is er regelgeving waar wij aan moeten voldoen. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en lees onderstaande artikelen goed door.

Wij handelen in samenwerking met landelijke instellingen, gemeente en adviezen vanuit de RIVM. Wij garanderen:
- 1,5 meter afstand tussen gezelschappen/huishoudens
-Voldoende en duidelijke informatie, meertalig en in pictogrammen
- Er zijn extra hygiëne maatregelen op strategische plaatsen.
- Voor ieder tijdsblok schone/gedesinfecteerde contactpunten.


Voorbereiding op uw bezoek


Reserveren is altijd onder voorbehoud van wijzigingen in de regelgeving van de overheid. U kunt via de popup in het scherm reserveren, geef aan in de opmerkingen met hoeveel volwassenen (maximaal 2) en kinderen u komt. Kinderfeestjes moeten nog steeds via het contactformulier reserveren, scroll voor meer informatie naar beneden. Daarnaast handelen wij op basis van adviezen van het RIVM.

Voor een bezoek aan onze speelboerderij is reserveren verplicht! Wij hanteren verschillende tijdsblokken die je kunt reserveren:

- Blok 1: 10:00h - 12:30h
- Blok 2: 12:45h - 15:15h
- Blok 3: 15:30h - 18:00h

U kunt wel later komen dan de begintijd van het blok, maar niet vroeger of langer dan de aangegeven eindtijd. Wilt u toch langer blijven of met continue rooster vanaf 14:00 uur, moet u van tevoren een extra blok reserveren (u betaald dan geen extra entrée).

Groepsarrangementen worden vooralsnog niet aangeboden. Schoolreisjes van kinderen onder de 12 jaar volgen het actuele advies van het RIVM.

Graag kinderstoelen van te voren reserveren.

We vragen u om goed in acht te houden:
- Was regelmatig uw handen, of desinfecteer ze met de aanwezige desinfectiepompjes
- Hoest en/of nies in de binnenkant van uw elleboog
- Blijf thuis met verkoudheidsklachten
- Huisdieren mogen wij op dit moment nog niet toegestaan, alleen als het een officiële geleide hond is (met papieren).
Let goed op de instructies van onze collega’s tijdens uw bezoek voor een onbezorgd verblijf.

 

Tijdens uw bezoek


Maken wij gebruik van looproutes. Dit doen wij zodat wij de 1,5 meter regel in acht kunnen nemen. Wij vragen u alleen van de tafel op te staan in geval van:
- Aankomst of vertrek
- Drinken of eten te bestellen bij bestelpunt
- Toilet bezoek
- Geval van nood of veiligheid
U blijft zoveel mogelijk aan tafel zitten op de stoel. Verplaats geen stoelen of tafels! Vraag om hulp bij uw gastvrouw of gastheer.


Spelen bij Speelboerderij Five Star Farm


Kinderen van 13 jaar of ouder en volwassenen mogen helaas niet meespelen in het speeltoestel, dit geldt ook voor buiten. Dit is op basis van de regelgeving vanuit de overheid. De kinderen spelen in alle gevallen alleen. Het is niet mogelijk uw kind te begeleiden in de speeltoestellen, dit is met uitzondering van noodsituaties of veiligheid.

 

Kinderfeestjes

 

Een verjaardag vieren bij de Speelboerderij! Gelukkig kan dit nog steeds. Maar wel een beetje anders dan normaal, jullie komen in ’t Achterste Deel te zitten. Om toezicht te houden als ouders/begeleiding (maximaal 2 volwassen) tijdens het spelen, krijgen jullie een tafel aan de speelkant toegewezen. Hier blijven jullie zoveel mogelijk aan zitten. Tijdens het spelen is het niet mogelijk om de kinderen te begeleiden of mee te spelen in de toestellen. Enkel in gevallen van veiligheid mag de begeleiding het kind uit de speeltuin halen. 
Aanvragen voor een kinderfeestje kunt u doen via het contactformulier.