Welkom, wat leuk dat u hier bent!

Gesloten van 9 januari t/m 31 januari wegens groot onderhoud. Lees hier op de homepage meer over. Reserveer altijd even via de blauwe knop voor je bezoek voor actuele openingstijden.

Welkom op Five Star Farm

Wij nodigen je van harte uit om bij ons op bezoek te komen

Five Star Farm

*** OPGELET ***

Wij hebben wat problemen met de mail! Als u ons een e-mail heeft gestuurd met een Gmail adres kunnen wij die helaas op dit moment niet beantwoorden…. Wij krijgen ons antwoord namelijk terug!

Bent u iemand die ons heeft gemaild en nog niets hebt gehoord. Neem dan even telefonisch contact op of stuur ons een mail via een ander adres!

Er word hard aan gewerkt op het moment!

Sorry voor het ongemak!

Enorm veel speelplezier voor kinderen!

Five Star Farm was van oorsprong een akker en vee bedrijf. Wat nu iets kleiner van vee is maar veel groter van spelen! Lekker binnen en buiten spelen voor de allerkleinste kids. De volwassen kunnen ondertussen heerlijk genieten van een hapje en een drankje of zomaar even op ons gezellig terras zitten. Voor iedereen wat!

Ook voor kinderfeestjes, verjaardag, familiedag, vergadering of andere groepsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Laat u hierbij verrassen met het 5-Star menu voor de kids en u zelf misschien ook wel?

Logeren bij de boer

Samen met het hele gezin het ultieme boerenleven ervaren in een safari- of lodge tent, misschien wel in je eigen caravan! Wie wilt dat nou niet? Alles leren over het verzorgen van dieren en het welzijn van plant, dier en mens. Heerlijk tot rust komen en weer opgeladen naar huis gaan. Neem dan eens een kijkje op onze Glamping.

Voorbereiding op uw Speelbezoek

Als u komt spelen bij ons in de speeltuin, krijgt u altijd een tafeltje. Zijn alle tafeltjes bezet, dan is de speeltuin vol. Als u vooraf uw tafel online reserveert bent u gegarandeerd van een speelplekje! Dit kun je gemakkelijk doen via de blauwe reserveerknop op onze homepage. Wij hanteren verschillende tijdsblokken die je kunt reserveren:

- Blok 1: 10:00h - 12:30h
- Blok 2: 12:45h - 15:15h
- Blok 3: 15:30h - 18.00h

De eindtijd is leidend. Zou u langer willen blijven, u kunt gewoon nog een blok bij reserveren. Wilt u met meer als 6 peronen langs komen en geeft het systeem dat niet aan. Zet het totaal aantal personen dan even in de opmerking erbij!

Via de pop-up in het scherm kunt u reserveren, is het niet mogelijk om te reserveren dan zitten we vol voor die dag. 

Wilt u voor een kinderfeestjes reserveren? Dit kunt u doen via het kinderfeestje contactformulier.