Wij zijn weer open!

Je kan bij ons komen spelen, maak een reservering via de blauwe button en tot snel!

Welkom op Five Star Farm

Wij nodigen je van harte uit om bij ons op bezoek te komen

Five Star Farm

Enorm veel speelplezier voor kinderen!

Op onze speelboerderij willen we de bezoekers spelenderwijs alle facetten van het platteland laten ervaren. Onze binnen- en buitenspeeltuin biedt veel speelplezier voor juist de allerkleinste kinderen. Terwijl u als ouder geniet van een hapje en een drankje, heeft u geen omkijken naar uw kind. Ook voor kinderfeestjes en andere groepsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met het 5-Star verrassingsmenu en het vele speelplezier maakt u van al uw feesten een groot succes.

Logeren bij de boer

Wilt u samen met het gezin het ultieme boerenleven ervaren en kamperen bij de boer? Terwijl u geniet van de rustige omgeving kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken met de verschillende leerzame activiteiten die we organiseren. Neem eens een kijkje wat er allemaal te doen is op onze Glamping Boerderij

Actualiteiten

Wij houden ons aan de landelijke corona richtlijnen en vragen u dat ook te doen tijdens uw bezoek. U vindt actuele informatie over de Zeeuwse situatie op www.zeelandveilig.nl/coronavirus en op www.vvvzeeland.nl, https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus-informationen-deutsch-english

Voorbereiding op uw bezoek

Voor een bezoek aan onze speelboerderij is reserveren verplicht! Wij hanteren verschillende tijdsblokken die je kunt reserveren:

- Blok 1: 10:00h - 12:30h
- Blok 2: 12:45h - 15:15h
- Blok 3: 15:30h - 18.00h

U kunt wel later komen dan de begintijd van het blok, maar niet vroeger of langer dan de aangegeven eindtijd.

Reserveren is altijd onder voorbehoud van wijzigingen in de regelgeving van de overheid. U moet via de popup in het scherm reserveren, is het niet mogelijk om te reserveren dan zitten we vol voor die dag. Kinderfeestjes moeten nog steeds via het contactformulier reserveren, scroll voor meer informatie naar beneden. 

We vragen u om goed in acht te houden:
- Blijf thuis met verkoudheidsklachten
- Let goed op de instructies van onze collega‚Äôs tijdens uw bezoek voor een onbezorgd verblijf. 

Tijdens uw bezoek

Maken wij gebruik van looproutes om de doorstroming op gang te houden. Wij vragen u alleen van de tafel op te staan in geval van:
- Aankomst of vertrek
- Drinken of eten te bestellen bij bestelpunt
- Toilet bezoek
- Geval van nood of veiligheid
U blijft zoveel mogelijk aan tafel zitten op de stoel. Verplaats geen stoelen of tafels! Vraag om hulp bij uw gastvrouw of gastheer.

Spelen bij Speelboerderij Five Star Farm

Kinderen van 13 jaar of ouder en volwassenen mogen helaas niet meespelen in het speeltoestel, dit geldt ook voor buiten. Dit is op basis van de regelgeving vanuit de overheid. De kinderen spelen in alle gevallen alleen. Het is niet mogelijk uw kind te begeleiden in de speeltoestellen, dit is met uitzondering van noodsituaties of veiligheid.

Kinderfeestjes 

Een verjaardag vieren bij de Speelboerderij! Gelukkig kan dit nog steeds. Er wordt een feesttafel voor jullie gemaakt, hier blijven jullie zoveel mogelijk aan zitten. Tijdens het spelen is het niet mogelijk om de kinderen te begeleiden of mee te spelen in de toestellen. Enkel in gevallen van veiligheid mag de begeleiding het kind uit de speeltuin halen. 
Aanvragen voor een kinderfeestje kunt u doen via het contactformulier.